4 Temmuz 2009 Cumartesi

NBA Günlüğü - 4 Temmuz 2009



- Öncelikle bugün attığımız iki Lakers - Rockets postunun ardından gözlerden kaçan şu detaya bir değinelim :



Hani demiştik ya , Odom ve Ariza giderse Artest gelebilir diye. Ariza gitti , Artest geldi. Peki ya Odom'un durumu ?



Şimdilik muamma , lakin taliplerinin olduğunu biliyoruz.



Aklımdan geçmiyor değil vallahi , Sheed'in ayrılışı , McDyess'in muamma durumu karşısında bu alanda fors kaybedecek Pistons hazır Boozer'ı da alamamışken Odom'a göz kırpar mı diye...



Daha doğrusu , Pistons'un Gordon ve CV 'nin ardından uzun tercihini kimden yana yapacağını merak ediyorum. Tabii bu merak , Sheed'in Pistons'tan ayrılması şartıyla geçerli.



( Ha bu arada şuna da değineyim içimde kalmasın , Sheed Pistons'tan ayrılsın , şu otu boku şifreli yapan need4sheed sitesinin sahini havasını alsın ! )



Aklımdan geçen bir diğer isim de Millsap. İster misiniz Pistons'a yar olsun ?




- Pistons'tan ve Sheed'den söz açılmışken devam edelim. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Rasheed Wallace'a talipler artıyor.



Celtics'in Sheed'e daha önceki postlarda da belirttiğim üzere bir teklif yaptığı ve Sheed'in bu teklifi şu an değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi. Ayrıca Sheed'le Spurs ve Magic de ilgileniyormuş. Magic'in Sheed'le ilgilenmesi Gortat'la yeniden anlaşmayacağı anlamına geledursun , Gortat'ın da Mavericks'le yıllığı 5.6 milyondan anlaştığı söylentilerinin gerçeklik ihtimalini de güçlendiriyor.
- Aynı Pistons , Ben Gordon hamlesinin ardından adeta her şeyi berbat eden Iverson'u da takımdan sessizce sepetlemeyi planlıyor. Henüz Iverson'a yönelik herhangi bir girişimde bulunulmaması üzerine Iverson'un da menejeri aracılığıyla tavrını ortaya koyması bir yana verdiği demeçlerden de Pistons'a sıcak bakmadığı anlaşılabiliyor. Kendisiyle Chicago Bulls , Memphis Grizzlies , Charlotte Bobcats ve Miami Heat ilgileniyor. Heat'e gidip orayı da berbat etmesin de , diğer 3 takımın herhangi birine '' abilik kisvesi '' altında egolarını tatmin etmeye devam edebilir. Öyle maç başına 20-30 arası bir şeyler ata ata idare eder , parmağına da bir tane yüzük takmadan öylece erir gider. Kaşla göz arasında 34 oldu zaten. Billups'lı Denver'ın bir yıldaki şahlanışını görünce iyice nefret ettim adamdan , ne hali varsa görsün , Pistons'tan uzak olsun.



- Ricky Rubio da 2 yıl daha Avrupa'da kalacak , kesinleşti gibi artık.

Bugünlük bu kadar. Hoşçakalın.

Hiç yorum yok: