30 Ekim 2009 Cuma

İşte kral , işte yüzük !






Şu '' Ring for the King '' muhabbetine ayar oluyorum.


İşte kral , işte yüzük.


İşte Lakers'lı oyuncuların sezonu açan maçtan hemen önce parmaklarına geçirdikleri yüzüğün ( Kobe hariç ... O , yüzüğü alıp diğer yüzüklerin bulunduğu kasaya koyuyor ve unutuyormuş. Kazandığı hiç bir şampiyonluk yüzüğünü parmağına takıp gezmemiş , böylece bir sonraki yıl kazanacağı yüzüğün hayaliyle oynamayı kolaylaştırıyormuş ! ) bazı özellikleri :



- Yüzüğün üst kısmındaki Lakers yazan kısma tepeden bakıldığında , Lake Show'un salonu Staples Center'ı görüyor gibi oluyorsunuz.
- Normalde 14 karat elmasla işlenen yüzükler , bu yıl Lakers'ın 15'inci şampiyonluğunun hürmetine 15 karat elmastan yapılmış.


- Resimde de gözüktüğü üzere artık yüzüklerin üzerinde oyuncuların forma numaraları ve isimleri değil , portre biçimindeki birer resimleri de var. Lazerle işlendiğini de belirtelim.


- Yüzüklerin '' Biricik ve eşsiz '' oluşunu seri numaralarıyla numaralandırmak suretiyle sağlamakla kalmamış , her yüzüğün farklı bir noktasına mikroskopla dikkatlice bakıldığında görünen bir L harfi işlenmiş. Böylece hangi yüzüğün kime ait olduğu da Amerika'daki tabiriyle '' Unique '' 'leştirilmek suretiyle belirtilmiş.


Bir Beşiktaş'lı olarak aklıma hangi slogan geldi dersiniz ? :


'' Herkese nasip olmaz ! ''


Şu sarı morlu takım , bu takımın başındaki koç , tepedeki GM , sahadaki lider ve etrafında kurulu o entegre kadro var ya ...


Buna bir zeval gelmediği sürece , King ring için çok bekleyeceğe benziyor.


Klasik anti-Lebron'culardan değilim , yanlış anlaşılmasın.


Sadece gerçekçiyim.

Hiç yorum yok: