27 Ocak 2009 Salı

Yanlış zaman , yanlış insan


Efendiiim ...

Dumars beyefendiler buyurmuş ki , Iverson takasından memnun kalınmamış. Takas sezonu bitene değin kelle vurulaymış ...

Bre adam , kendimi en iddialı zamanımda bile amatör görüp çenemi tutuyorum , ama haklı çıkınca da pişman oluyorum , etmeyin yahu ! :)

Detroit Pistons dediğin şeyin 3 temel taşı vardır benim bildiğim :

1) Sert ve agresif savunma
2) İstikrar
3) NBA'in en deli taraftar grubu

'' Ya tutarsa '' deyip öyle bir hamle yaptın ki , 3 temel taşı birden göbeğinden çatlattın be adam !

Iverson gibi idman kaytaran , savunma düşmanı bir adam , bu Pistonlara çomak sokmaz mı ?

Canı istediği zaman NBA'in en büyük yürekli oyuncusu olup ağız dolusu kanla koskoca takımını sırtında taşıyan , canı istediğinde de sahada yürüyüp tüm takımı rezil-i rüsva eden bir adam istikrar kelimesinin yanından geçebilir mi ?

Sezona tüm o '' gerileme süreci '' , '' hanedan çöküyor '' gibi söylentilere rağmen bomba gibi giren , AI'ın gelişiyle de bir anda tepetakla devrilen bir takımın taraftarı , evinde oynadığı ilk 20 maçı kazanan bir takımın taraftarıyla nasıl bir olabilir ?

Azıcık uyanık olun be kardeşim , hiç hiç bir şey bilmiyorsanız da '' Mitch Kupchak '' denen adam neler yapmış , neler yapmaya devam ediyor ona bakıverin , model alın.

Kurda kuzu emanet edilir mi ?

Neyse ... Zararın neresinden dönülse kardır , musibet de nasihatten iyidir. Stuckey aslanlar gibi çıktı , bir kaç sezon evvel All-Star olmuş Hamilton bench'e kadar gitti , Prince gibi bir beyefendi çileden çıktı , anca kafaya dank ediyor.

Umarım o gittikten sonra da her şey eskisi gibi olmaya devam eder.

Gitsin , herhangi bir takımda maç başına 35 atıp takımı play-off konferans finallerine kadar taşısın , yine posterini asarız odamıza. Ama AI bu takıma teeeers , teeeers , ters ! Bu takım da ona ters ! Bu , bu kadar basit !

Hayır neye kıl oluyorum biliyor musunuz ? Adamı eleştirip yerden yere vurursun , bir şekilde play-off'a giden takımı play-off'ta alır tek başına finallere kadar taşır , yazdıklarını bir bir yutturur adama , biliyorum.

Neden 30 takım arasında tuta tuta Pistons'u tutuyorum onu biliyor musunuz ? Çünkü en sevdiğim şey agresif savunma , istikrar ve hırs !

Şimdi AI için doğru yer Pistons mu , Pistons için doğru adam AI mı , sorarım sizlere.

Hiç yorum yok: