16 Aralık 2008 Salı

Ne var ne yok ?



Geçen hafta NBA'de neler olmuş , şöyle bir göz atalım :

- Carmelo Anthony hafta içinde oynadığı bir maçın 3. periyodunda tam 33 sayı atarak bir periyotta en çok sayı Rekorunu kırdı.

- New York Knicks'e takas edilen Mobley'in zaten zayıf olan kalbi Knicks'te oynamayı kaldıramadı. Şaka bir yana Mobley kalbiyle ilgili rahatsızlığı konusunda doktorların uyarılarını dikkate aldığını ve aktif basketbol kariyerini noktaladığını açıkladı.

- Darius Miles Memphis Grizzlies'la anlaştı. Grizzlies koçu Marc Iavaroni her ne kadar Miles'ın Celtics'teki raporlarını incelediğini ve hemen hemen hepsinin olumlu olduğunu söyleyip iyi bir iş yaptığını söylemeye çalışsa da , Aynı Iavaroni'nin bugünlerde Lakers'ta harikalar yaratan ve o dönemlerde de İspanya'yla dünya şampiyonluğu kazanmış Pau Gasol'ü neredeyse bir hiç karşılığında takas ettiğini hatırlamakta fayda var.

- Jason Richardson ve Jared Dudley Phoenix Suns'ın yolunu tutarken Boris Diaw ve Raja Bell de Charlotte Bobcats yolunu tuttu.

- Josh Smith uzun süreli sakatlığından bomba gibi döndü , inanmayanlar NBA Top 10'ları izleyebilirler.

- Sacramento Kings koçu Reggie Theus'un görevine son verildi. Doğu konferansında da Maurice Cheeks Sixers'daki görevinden alındı. Sixers Eddie Jordan'la görüşüyor.

- Üçlü takas sonucunda Mike James ve Jarvis Crittenton Wizards'a , Antonio Daniels bir draft seçimiyle birlikte Hornets'a , bir adet draft seçimi de Grizzlies'a gitti.

Hiç yorum yok: