21 Şubat 2009 Cumartesi

NBA'den fısıltılar - 21 Şubat -



- Los Angeles Lakers , Chris Mihm'in boşluğunu bir diğer tecrübeli free agent'la doldurmayı planlıyor. En ciddi adaylar Kings'in serbest bıraktığı Mikki Moore ve kariyerine ancak zirveye oynayan bir takımla devam edebileceğini belirten Robert Horry. Mor beyazlıların temasları var , her iki oyuncudan biri her an Lakers'lı olabilir.


- Shaquille O'Neal da Arizona'nın havasından nem kapanlardan. Dev oyuncu muhabirlere verdiği demeçlerle takas sinyalleri veriyor. Shaq , kimisine '' Bu takımın bir parçası olduğumu düşünmüyorum. '' demiş , kimisine '' Burada olmamam gerekiyor sanırım '' demiş.


En ciddi adaylar Blazers ve Cavaliers. Özellikle Cavs'ın halihazırda bir pakedi ( Big Ben'i de içeren ) Suns'a sunduğunu okumuştum.


- Amare Stoudemire , gözünden geçireceği ameliyat sebebiyle normal sezonun geri kalan kısmında takımını yalnız bırakacak.


- Garnett'in sakatlığının ardından , Celtics'le Joe Smith arasında bir yakınlaşma fısıldanıyor kulislerde. Muhabbete göre Smith , Thunder'dan kontratını satın alıp free agent olacak ve Celtics'le anlaşacak


-

4 yorum:

Kcan dedi ki...

deadline geçmedi mi nasıl yapacaklar takas? :)

Kaan Mert dedi ki...

Celtics'in Cassell,O'Braynt ve Lakers'ın da Mihm hamlesini yapmasının tek nedni var. Free Agent piyasası.

Celtics'in 2 Lakers'ın ise 1 adet boşluğu var rotasyonda şu an itibari ile. Gerek serbest oyuncu gerekse Nbdl'den takviye olabilir. Joe Smith-M.Moore ve S.Marbury en ciddi adaylar bu konuda. Yakın bir zamanda Lakers yada Celtics forması altında görebiliriz bu vatandaşları.

Takas döneminde kadrolarına takviye yapmamı gibi gözükselerde ellerinde bulundurdukları bu haklar can yakacaktır.

Adsız dedi ki...

Kaan Mert yorumun için teşekkürler.

Marbury Lakers'ı düşünmüyormuş. Walsh'un da onunla buyout yapmayacağını söylediğini okudum bugün.

@ Kcan

Niye deadline gidince geri gelmeyen bir şey mi ? :) Yazın olmuyor mu takas ? :)

Deadline'dan önce Cavs bir paket sunmuş ama resmi girişim olmamış.

Shaq şöyle düşünüyor olabilir mi acaba ? : '' Amare'siz bizim takım sezon sonuna kadar dökülür , play-off'ta falan işimiz çok zor. Hazır Amare de yokken ben sezon sonuna kadar şovumu yapayım arkadaş , sezon sonu da alır cekedi gideriz. Bu Kerr'le Alvin'le Batıda yürümez bu gemi , kimin ne yaptığı belli değil ne işim olur bunlarla ? ''

Ki zaten adam kendi dedi bu takımla işim olmaz gibi bir şeyler.

Kcan dedi ki...

ben bu sezon için düşünmüştüm.

bu arada waive edilen mikki moore da FA deadline'a kadar boston'a gidecek diyorlar bakalım ne olacak